Stanescu_Iris, Prof. Inv. Primar, Teleoaca Rodica, Lic. National de Informatica, Arad, Romania

#1
STANESCU IRIS MARIA PROF. INV.TELEOACA RODICA
LICEUL NATIONAL DE INFORMATICA ARAD
JUDETUL ARAD ; LOCALITATEA ARAD ;

DESPRE LOCALITATEA MEA
MA NUMESC IRIS MARIA SI SUNT O ARADEANCA MANDRA DE LOCALITATEA IN CARE
M-AM NASCUT! IMI VOI IMAGINA VIITORUL ARADULUI.
DACA AS FI O PRIMARITA AS SCHIMBA CATEVA LUCRURI DIN ACEST ORAS.
DE EXEMPLU:AS REDUCE POLUAREA DE PE STRAZI,AS CONSTRUI O SERA MARE UNDE SA CREASCA FRUCTE SI LEGUME,AS FACE AUTOSTRAZI PE CARE SA CIRCULE BICICLETE SI MASINI,
AS PLANTA PLANTE DE TOATE FELURILE SI AS CREA O FABRICA DE CIOCOLATA NATURALA,CARE NU POLUEAZA AERUL DIN JUR. M-AS STRADUI SA AJUT ANIMALELE FARA ADAPOST SA-SI GASEASCA UN CAMIN POTRIVIT SI ASA AS AJUTA SI OAMENII SA AIBA PARTE DE ANIMALUL DE COMPANIE DORIT.ORICE OM MERITA SA AIBA O VIATA FERICITA,CHIAR SI ANIMALELE TREBUIE SA NU DUCA LIPSA DE NIMIC.
IN FIECARE AN IN LUNA IUNIE, CAND INFLORESC TEII, PE CENTRUL ARADULUI VOI OPRI CIRCULATIA MASINILOR SI NE VOM PLIMBA CU BICICLETELE.UNA DINTRE OPRIRI VA FI IN PARCUL COPIILOR DIN SPATELE PRIMARIEI CA SA MANCAM VATA PE BAT SI CA SA NE RELAXAM LA PICNICURILE ORGANIZATE PENTRU TOATA FAMILIA. SA NU UITAM SA JUCAM SAH IN PARCUL PENSIONARILOR!
PE LACUL DE LA PADURICE VOI ADUCE BARCI SI HIDROBICICLETE SI VOM ORGANIZA CONCURSURI DE PESCUIT.IN FIECARE WEEKEND , LA HIPODROM, VOM ORGANIZA CURSE DE CAI SI PLIMBARI CU TRASURA.
CONSTRUIREA PARCULUI DE DISTRACTII SE VA FACE LANGA AEROPORT , DE UNDE SE VOR INALTA BALOANELE CU AER CALD, CU AJUTORUL CARORA, VOM PUTEA VEDEA FRUMUSETEA ARADULUI SI DE LA INALTIME.
CRED CA VIITORUL ORASULUI NOSTRU DEPINDE DE NOI TOTI, SA CONSTRUIM IMPREUNA UN LOC MAI BUN, LA FEL CUM AU FACUT PENTRU NOI PARINTII SI BUNICII NOSTRI IN TRECUT.
SI NU UITATI SA MA VOTATI PESTE 20 DE ANI!!!!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron