Localitatea mea, oraşul Cricova, cl. I a "A", Ţibuh Sebastian, IPLT "Alexei Mateevici" din or. Cricova, R. Moldova

#1
Cricova este un orăşel mic şi frumos. Aici oamenii gospodari cresc viţa-de-vie şi extrag din mină piatră. Orăşelul a devenit vestit în toată lumea cu beciurile subterane pline cu vin. Suntem vizitaţi deseori de delegaţii şi mulţi turişti din ţări stăine. Primarul şi serviciile comunale au grijă de curăţenia şi amenajarea străzilor noastre. În oraşul nostru este şi o Casă de Cultură, unde se organizează diverse activităţi. În liceul nostru, care poarte numele renumitului poet Alexei Mateevici noi învăţăm să fim oameni cărturari şi gospodari. Este în orăşel şi şcoala de arte, unde mulţi copii ca mine învaţă să danseze, picteze sau să cânte la instrumente muzicale. Mai avem şi o bibliotecă foarte frumos amenajată şi cu foarte multe cărţi interesante.
Totul este bine, dar aş dori să fie şi mai bine. Eu cred că orăşelul meu are nevoie de un Complex Sportiv ca noi, copiii, să putem creşte sănătoşi şi puternici.
Mă mândresc că sunt Cricovean, îmi iubesc orăşelul. Voi creşte mare şi neapărat voi contribui la dezvoltarea orăşelului meu natal.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

cron