Despre localitatea Edineț, Republica Moldova, Hahuleac Alexandrina, clasa a VI-a

#1
Baștina este locul unde inima bate de zeci de ori mai repede, mai ales când te întorci de foarte departe.
Orășelul meu natal, Edineț, este întruchiparea bunăstării cu adevărat. Situat la răscruce de drumuri, a fost mereu un centru de comerț de elită, o oază de cultură, precum și o nostalgie pentru cei demult plecați peste mări și țări, în căutare de un trai mai bun.De câte ori vântul schimbării mă plimbă departe, mi-e dor de locurile natale, încât nu aș schimba cu nimic acest orășel mic și piotoresc.
Viitorul orășelului meu este unul prosper. Văd clădiri înalte, dar nu doar sticlă și beton, dar foarte multă verdeață, de altfel, ca și în present: spațiile verzi sunt prioritare. Clădirile să fie înconjurate de părculețe mici, cu spații amenajate pentru copii și terenuri de joacă sau sport pentru toate vârstele.
Toată lumea vorbește despre tehnologii modern. Ele sunt necesare, dar nu în detrimentul naturii. Fiind un târg prosper, Edinețul are nevoie de un stimul creativ și de persoane tinere , care să implementeze diverse idei sociale, de voluntariat, care să dezvolte orașul și mai mult.
Orașul înseamnă oamenii care-l populează. Viitorul orașului meu depinde de decența și entuziasmul locatarilor. Orașul e ca o ființă vie, ce necesită respect și multă dragoste .
Eu îmi iubesc orașul și mă bucur de orice îmbunătățire descoperită, fie în parc, fie pe străzile lui. Orașul este viu prin oamenii săi. De noi depinde viitorul său, iar eu am încredere că viitorul va fi unul prosper.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron