DESPRE LOCALITATEA SLĂNIC, JUD. PRAHOVA, PAVEL CRISTINA, CLASA PREGATITOARE

#1
LOCUL CEL MAI IUBIT

PAVEL CRISTINA - CLASA PREGĂTITOARE
LICEUL TEORETIC,,ȘERBAN VODĂ” SLĂNIC,PRAHOVA
COORD. PROF.ÎNV.PRIMAR MÎNZICU SIMONA VALENTINA

Locul meu cel mai iubit este orașul Slănic. Această localitate este renumită pentru lacurile sărate numite băi: Baia Baciului, Baia Verde și Baia Roșie, precum și pentru Salina Veche și Salina Nouă.
În vreme ce din Salina Nouă de fac extracții de sare, Salina Veche este deschisă pentru a fi vizitată de turiștii , care vin din toată lumea.
Avem foarte multe obiective turistice printre care se numără: Fântâna Rece, Dealul cu Semn, Grota Miresei, Muzeul Sării.
La noi , vin oamenii în concedii pentru a se relaxa, pentru tratamente și pentru a respira aerul pur . Totul este minunat în jurul meu! Natura mă îmbie cu frumusețea și farmecul ei; oamenii mă înconjoară cu dragoste și bunătate. Știm să ne păstrăm tradițiile, știm să muncim dar și să trăim.Vara merg împreună cu familia în drumeții și descopăr împrejurimile orașului.
Oriunde voi pleca, atunci când voi crește și voi merge la studii, întotdeauna o să mă întorc cu mult drag în orașul meu natal!
Slănicul este orașul în care pot crește frumos și pot deveni un om deosebit! De aceea vă invit cu drag în orașul meu natal!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 1 vizitator

cron