DESPRE LOCALITATEA SLĂNIC, JUD. PRAHOVA, PETRE SEBASTIAN, CLASA PREGATITOARE

#1
ORAȘUL MEU NATAL

PETRE SEBASTIAN-CLASA PREGĂTITOARE
LICEUL TEORETIC,,ȘERBAN VODĂ SLĂNIC,PRAHOVA
COORD. P.Î.P. MÎNZICU SIMONA VALENTINA

Încă sunt micuț, așa că nu știu prea bine cum să vă prezint locul natal.Pot spune că este locul cel mai frumos, în care am cei mai mulți și mai buni prieteni. Aici mă distrez cel mai bine!
Îmi plac diminețile de primăvară când mă trezesc , ies afară și aud cântece păsărilor care și-au făcut cuib la noi în curte.
Primăvara este distractivă! În fiecare an, împreună cu părinții și bunicii mei, lucrez în grădină pentru ca toamna să putem culege roadele muncii noastre.
Drumul spre școală este minunat! La tot pasul întâlnesc cățeluși și pisicuțe pe care îmi place să le privesc cu drag!
Îmi place roua de pe frunzele copacilor! Dimineața , îi spun mamei că a plouat, așteptând cu nerăbdare șă ajung la școală și să povestesc colegilor mei ce năzdrăvenii am mai făcut.
Vacanța de vară o aștept cu nerăbdare! Știu că atunci mă voi distra și mai mult.Voi merge la baie, mă voi duce la salină și la călărie!
De aceea iubesc atât de mult locul meu natal! Nu cred că mai există în lume un asemenea loc sau cel puțin eu nu am aflat! Încă sunt prea mic, dar știu sigur că îmi este foarte drag locul natal!
Mă voi întoarce cu drag oricând aici în orașul în care copilăresc, pentru că este un loc de basm! Nu cred că-l voi putea înlocui cu un alt loc, căruia să-i pot spune….. ACASĂ!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

cron