Despre Localitatea Cuzdrioara, Jud. Cluj, România Hitioan Maria, Clasa a-III-a Școala Gimnazială Cuzdrioara Județul Cluj

#1
Despre Localitatea Cuzdrioara, Jud. Cluj, România
Hitioan Maria, Clasa a-III-a
Școala Gimnazială Cuzdrioara
Județul Cluj
Satul meu natal - Cuzdrioara

Cuzdrioara este satul meu și este situat în nord-vestul ţării, la 60 de kilometri de municipiul Cluj – Napoca şi aparţine din punct de vedere administrativ judeţului Cluj.
Pentru mine , satul meu este cel mai frumos, pentru că aici m-am născut și aici am crescut . În centrul satului se află școala noastră dragă. Satul meu oferă multe facilități locuitorilor cum ar fi școala mea, care are o sala de sport mare și modernă, un cabinet de informatică cu multe calculatoare conectate la internet, o biblioteca la care toți copiii au acces zilnic și nu în ultimul rând, cadre didactice bine pregătite care ne așteaptă zilnic la școală cu multa căldură. În mijlocul satului mai este un Centru Turistic, unde mergem cu doamnele învățătoare pentru a desfășura diferite activități extrașcolare și un parc frumos amenajat pentru copii, unde își pot petrece timpul liber în aer proaspăt. Ulițele satului sunt bine îngrijite și illuminate.
Satul meu este așezat la marginea orașului Dej, la o distanță de 3 km. Ca forme de relief, satul meu natal are câmpii întinse , dealuri frumoase și verzi, acoperite de păduri de fag și stejari. Pot spune cu mândrie că satul meu este un sat modern, cu case frumoase, oameni harnici, gospodari cu multă credință.
Îmi iubesc satul meu natal și sunt mândră că îmi petrec frumoasa copilărie ,aici pe meleagurile cuzdriorene!


Profesor coordonator: Niste Viorelia Ramona

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron