DESPRE LOCALITATEA SLĂNIC, JUD. PRAHOVA, BREZEANU DARIA, CLASA PREGATITOARE

#1
LA MINE ACASĂ

BREZEANU DARIA-CLASA PREGĂTITOARE
LICEUL TEORETIC,,ȘERBAN VODĂ” SLĂNIC,PRAHOVA
COORD. P.Î.P. MÎNZICU SIMONA VALENTINA

Mă numesc Brezeanu Daria și sunt elevă în clasa pregătitoare de la Liceul Teoretic,,Șerban Vodă” Slănic. Locuiesc în orașul Slănic, Județul Prahova.
Acest oraș este și stațiune balneoclimaterică fiind vizitată în fiecare an de foarte mulți turiști, care au în vedere tratarea anumitor afecțiuni, în special cele reumatice. Salina Slănic este renumită pentru efectele benefice asupra sănătății și sunt sigură că slănicenii vă așteptă cu drag să veniți în vizită. Aici puteți descoperii o lume de vis! Oricum pentru mine, Slănicul este un ținut de basm!
Aici se află și casa mea , unde locuiesc cu mare drag alături de părinții mei împreună cu care îngrijesc atât curtea , cât și casa.
Simt o deosebită plăcere când natura reînvie și în curtea casei mele înfloresc pomii și florile din grădină. Sunt foarte preocupată și de grădină, unde alături de bunicii mei plantez răsad , iar în grădiniță flori. Îmi place să înfrumusețez totul în jurul meu.
Am început să mă gândesc și la viitorul meu, care poate mă va duce departe de casa mea, dar tot aici o să mă întorc cu mult drag de fiecare dată!
Iubesc la nebunie locul în care m-am născut și în care cresc!Frumusețea localității mele mă determină să fiu mândră de locul meu natal!
Vă invit cu drag să vizitați localitatea în care trăiesc! Sunt sigură că vă veți îndrăgosti de orașul meu de vis…..SLĂNIC-PRAHOVA!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron