Orașul meu, Giurgiu Dincă Cristian,a III-a, Școala Gimnazială ,, Sf. Gheorghe” Giurgiu , înv. Copăceanu Mihaela

#1
Orașul în care eu locuiesc se numește Giurgiu. Este un oraș micuț, dar liniștit și cu oameni buni.La noi în oraș vin foarte mulți vizitatori, deoarece avem un oraș frumos, are port la Dunăre, parcuri frumos amenajate și locuri pregătite pentru dragii noștri vizitatori. Mie îmi place să merg împreună cu părinții mei în port, ca să privim vapoarele care navighează și să privesc și malul bulgăresc, unde se află orașul Ruse, cu care suntem înrudiți, după cum am aflat de la școală. Tot la școală am aflat că oarașul meu are un important trecut istoric, aflându-se aproape 400 de ani sub stăpânire otomană.
În fiecare an, în data de 23 aprilie, de Sf. Gheorghe, e sărbătoare mare, este ziua orașului. Se închide centrul orașului și se organizeză diferite activități pentru copii. Tot atunci vin foarte multe tonete cu diverse lucruri: îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și foarte multe dulciuri. Mai vin și foarte multe caravane cu mulți artiști, care cântă muzică ușoară, populară și modernă.
Și de 1 Iunie este frumos. Comunitatea locală împreună cu alte instituții ne organizează diferite concursuri: de atletism, de role, de muzică.
Eu îl consider cel mai frumos oraș , deoarece este orașul meu și sper să rămână așa minunat cum îl consider eu!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron