Despre localitatea Ciorogârla , județul Ilfov, Birleanu Raluca,Clasa a III-a

#1
Cel mai frumos loc
Localitatea mea ,Ciorogârla, este cel mai frumos loc din lume cu oameni harnici și frumoși.
Aici peisajele sunt minunate! La margine de sat este o pădure minunată, pădure de stejar și tei, care primavara te îmbată cu mireasma lor. Pe malul râului Ciorogârla,care străbate localitatea mea natală, primarul organizează evenimente frumoase pe placul sătenilor și mai ales a noastră, a copiilor. Noi avem un parc frumos în care îmi petrec timpul de joacă, o grădiniță nouă unde am fost și eu înainte să devin elevă, o școală cu profesori buni, o biserică bine îngrijită cu alei pline de flori viu colorate și frumos mirositoare. Străzile comunei mele sunt curate ,amenajate cu băncuțe, pomi, trandafiri și alte flori.
Aici se regăsesc locuri dragi mie, iar eu mă bucur că m-am născut și locuiesc în Ciorogârla, această oază de frumusețe.

Re: Despre localitatea Ciorogârla , județul Ilfov, Drugă Antonio,Clasa a III-a

#2
Comuna mea
Comuna mea e frumoasă, dar se poate să fie și mai bine. Mă aștept ca în Ciorogârla să fie mai multe lucruri bune, ca de exemplu : toate străzile să fie asfaltate, întreaga comună să fie ca o grădină botanică, în pădure să fie cabane și chiar un hotel pentru turiști, spații de joacă și piscine cu apă caldă, o grădină zoologică...
Îmi doresc mult să li se ofere ajutor oamenilor sărmani, iar bătrânii să aibă asigurate case utilate corespunzător.Vreau ca arhitectura școlii mele să fie modernă și profesorii să fie respectați și să nu aibă concurență cu nimic pe lumea asta.
Aș fi cel mai bucuros dacă s-ar îndeplini acest vis!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron