Despre loc. Câmpina, jud. Prahova, Olteanu Emma Andreea, clasa a II-a A, Șc. Gimn.,,B:P.Hasdeu”

#1
Campina mea draga!


Imi iubesc orasul, indiferent de anotimp: primavara, pentru ca ma bucur de verdele ei minunat, vara, cand pot sa ma joc in voie pe Muscel, locul preferat de copii, cu terenuri de tenis si fotbal si piste de biciclete si cart, toamna, cand bulevardul e un covor multicolor de frunze, iarna, cand parcul din fata blocului meu este acoperit de zapada cu care noi, copiii, abia asteptam sa ne jucam.
Iubesc Campina pentru “Mitu Chitu”, loc de joaca si de distractie, si pentru “Scaparici”, unde se tin petreceri si ateliere diverse. Iubesc Campina pentru oamenii valorosi pe care-i are: Ioana, cu care fac inot, de trei ani, la bazinul sportiv, Natalia, artistul bun si calm care m-a initiat in ale picturii si Hermina, profesoara mea de pian.
Sunt, de asemenea, mandra de orasul meu pentru cele doua celebre muzee: Casa Memoriala “Nicolae Grigorescu” si Castelul “Iulia Hasdeu”.
Cum imi vad orasul in viitor? Mi-ar placea sa avem piste de biciclete, un strand in aer liber, o sala de cinema, asa cum Campina a avut odata, si un loc de joaca pentru copii pentru acele perioade reci si ploioase, cand vremea nu ne permite sa ne jucam afara. Si, cu siguranta, mi-l imaginez mai curat, mai ingrijit si mai plin de verdeata!

Olteanu Emma Andreea
Clasa a II-a A
Școala Gimnazială,,B.P.Hasdeu”- Câmpina
Jud. Prahova
Prof. înv. primar Maria Tudosoiu

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron