Despre localitatea Moinești, județul Bacău, Stănilă Alexia-Maria, clasa a V-a

#1
Moinești - Viitorul – în mâinile noastre
Eleva: Stănilă Alexia-Maria
Clasa a VI-a
Școala Gimnazială „Ștefan Luchian” Moinești
]Municipiul nostru deja a prins avânt. Dezvoltarea sa nu a stat pe loc. Acum contează fiecare pas pe care îl vom face: corect sau greșit. Dacă va fi corect, atunci vom înflori; dacă va fi greșit vom rămâne la același standard.
Eu aș dori să continuăm în dezvoltarea culturii, a obiceiurilor, a încrederii pe care o depunem în tot ceea ce realizăm.
Primăria a restaurat ’’Clubul Lira’’, unde putem viziona filme, asista la diferite numere de teatru sau la concerte.
În curând școlile ’’Ștefan Luchian’’ și ’’George Enescu’’ vor intra în renovare.
Continuăm să ne dezvoltăm și asta este foarte bine!
Biblioteca municipală ar trebui să aibă scaune mai comode, loc mai mult pentru realizarea proiectelor pe care copiii le au de făcut.
Să fie adunați toți câinii care, din păcate locuiesc pe străzi, să fie duși la un adăpost în care să fie crescuți în curățenie, cu mâncare suficientă și în condiții potrivite. Așa că, cei care sunt dornici să adopte un cățel să vină și să aibă o impresie pozitivă, astfel încât să fie cât mai popular.
Unii oameni nu au o casă stabilă, ar trebui ca primăria să realizeze case, precum „Habitat’’, pentru acei oameni, iar aceștia să muncească în folosul comunității, să fie plătiți, să aibă hrană și haine.
Să avem pubele suficiente pentru gunoi și acesta să fie luat la timp. Sau, mai bine, la fiecare bloc să fie o pubel inteligentă, care să ducă singură gunoiul direct la stația de colectare, dar cu o singură condiție, ca noi să facem selectarea.
Să facem un parc, precum o grădină botanică, în care oamenii să se plimbe alături de mici animăluțe: iepuri, căței, pisici. Să aibă un iaz în care să trăiască: pești, broaște țestoase, lebede, rațe, gâște și tot ce ne dorim.
Un parc doar pentru sportivi. Imaginați-vă: să nu mai vină mingea în cap în timp ce te plimbi sau să nu te mai claxoneze niciun biciclist...
Hotelul să fie gata! Să aibă loc de joacă pentru copii, piscine, bazine balneare, multe camere și oameni mai civilizați.
Dacă Vrem, PUTEM!!!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron