Orașul meu în viitor - Moinești, județul Bacău, Coșa Daria, clasa a VII-a

#1
Anul 2345, luna iulie
Astăzi am decis să descriu priveliștea orașului meu, a evoluat mult pe parcursul a 300 de ani. Lumea s-a schimbat, a devenit mai bună și mai frumoasă.
Arhitectura orașului este specială: casele sunt suspendate, însă nimeni nu știe ce le ține în aer, este un secret național. Unii cred că au incorporat un fel de ventilator ce este acoperit, alții presupun ca de acoperiș este legat ceva destul de puternic sa susțină o casă, însă acestea sunt doar teorii, prefer să nu întreb. Acum, întrebarea este: cum intră oamenii în casă? Ei bine, fiecare casă are un lift. O invenție ingenioasă. Lucrurile de zi cu zi sunt făcute cu un mic ajutor, un robot.
Fiindcă lumea devine din ce în ce mai avansată din punct de vedere al tehnologiei profesorii din școli sunt roboți, dar sunt și profesori oameni, lucrează împreună. Profesorii de matematică, chimie, fizică ți informatică sunt roboței, iar cei de română, istorie, engleză și franceză sunt oameni. Un alt lucru ciudat este că nu avem caiete, ci tablet, doar că nu am renunțat la teme…
Străzile sunt la fel, dar deasupra există tunele de sticlă pentru tramvaie sau trenuri. În timp ce te plimbi sau mergi cu mașina poți vedea cum merg diferite vehicule, iar sub pământ sunt metrouri. Între timp copii au și ei mijloace de transport, OZN-uri, având un drum special, chiar și locuri în care pot face curse.
Parcurile de joacă nu s-au schimbat, doar ca au aproximativ 4 metri. Leagănele au rămas la sol, însă toboganele sunt extrem de distractive. Dar copiii cum urcă până la tobogan? Păi aceste locuri de joacă au scări rulante, iar la baza unuia dintre tobogane este o groapa cu bile. Celelalte parcuri sun acoperite de un dom de frunze,reprezintă un loc perfect pentru a te plimba și a scăpa de tehnologie. În parc sunt păsări ce te întâmpină cu cântecele lor vesele, veverițe sau câini.
Magazinele sunt adunate într-un zgârie-nor,în centrul orașului, fără cele alimentare pentru a le fi mai ușor localnicilor. În locul acestora au fost construite parcuri, case și un spațiu pentru OZN-urile copiilor.
Cu toate acestea, ajutăm natura deoarece, acum, fiecare persoană este nevoită să facă lunar muncă în folosul comunității, acte de caritate, ecologizări. Așa orșul meu a ajus lipsit de gunoaie și toată lumea reciclează. E plăcut să vezi cum așa de mulți oameni se adună să ajute orașul.
Sper ca orașul să devină din ce în ce mai bun de acum încolo!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron