Despre localitatea Picior de Munte, judeţul Dâmboviţa, Tănăsescu Iulia, clasa a IV-a

#1
Când cineva mă întreabă despre localitatea în care trăiesc îmi vin în minte primele locuri pe care le-am descoperit încă din primii ani de viață. Locurile despre care vorbesc sunt în zona de câmpie, un mic colț de rai situat între două orașe importante ale județului Dâmbovița, Târgoviște și Găești.
Satul Picior de Munte este unul dintre localitățile care aparțin comunei Dragodana, fiind și cel mai mare ca întindere și populație, ajungând la aproximativ 2985 locuitori. Locuitorii satului meu au ca principale activități creșterea animalelor și cultivarea plantelor. Deși nu este un sat foarte bine dezvoltat, nu ne putem plânge de lipsuri mari, având un dispensar și o farmacie, o școală, o grădiniță, două terenuri de sport și o grădină zoologică unde sătenii își pot petrece timpul liber, dar și un minimarket pentru aprovizionarea zilnică a fiecăruia.
Aș avea mai multe de spus despre localitatea mea, despre locurile în care m-am născut și am crescut, locuri în care sunt înconjurată de oamenii dragi mie, dar e de ajuns pentru a înțelege că e un loc minunat!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

cron