Despre localitatea Pietrari DB Rainea Maria clasa a II-a

#1
Despre Pietrari – Dâmbovița,
Nume și prenume elev: Rainea Maria
Școala Gimnazială Pietrari, județul Dâmbovița, România
Clasa a II-a
Profesor coordonator: Vizitiu Marius
Comuna Pietrari este o comună din județul Dâmbovița, zona Muntenia, România și este situată în partea de nord-vest a județului Dâmbovița, la aproximativ 32 de kilometri de Târgoviște, vechea reședință domnească.
Imi iubesc localitatea pentru că este locul unde am copilărit. Este locul în care mă simt în largul meu și, chiar dacă nu se deosebește cu mult de altele din zonă, cu siguranță că și ceilalți locuitori sunt mândri de ea, fiindcă este încărcată de un farmec aparte.
Localitatea mea este o localitare frumoasă , o localitate deosebită . În ea traiesc oameni gospodari și deosebiți . În localitatea mea, clădirile cele mai importante sunt biserica , școlile , grădinițele , primăria , secția de poliție . Într-o zi am ales să cunosc toată localitatea și am văzut peisaje minunate.
Nimic din ceea ce se întâmplă în comuna mea nu este întâmplător, cu toții punând suflet în ceea ce facem. Suntem o comunitate de oameni ambițioși și mândri că-i aparținem. Pe unde mergi, întâlnești oameni foarte harnici, muncitori, simpli și foarte plăcuți la vorbă, de la care poți afla multe povești despre cei care au fost și despre faptele lor incredibile, despre începuturile vieții pe aceste plaiuri străvechi.
Sunt mandră de localitatea mea natală și am de gând să o fac și pe ea mandră de mine!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron