DESPRE ARAD, Elev : Redai Evelyn a-II-a C Prof. Coordonator: Narcis Gligor Colegiul National ” Vasile Goldis ” Arad

#1
Elev : Redai Evelyn
Cls. a-II-a C
Prof. Coordonator: Narcis Gligor
Colegiul National ” Vasile Goldis ” Arad
Romania


DESPRE ARADEu m-am născut într-o zi frumoasă de vară, în data de 11 iulie 2010, în orașul Arad. Aradul se află în vestul României, pe malul râului Mureș. Orașul are multe clădiri mari și frumoase printre care: Primaria, Teatrul de Stat, Catedrala Romano-Catolică, Palatul Cultural. Pe malul Mureșului este o faleză lungă unde îmi place să mă plimb cu bicicleta și un parc unde îmi place să mă joc și să-mi fac prieteni noi. În Arad există și un ștrand cu multe bazine unde vara mergem să ne scăldăm.
Aș vrea să vă povestesc cum îmi imaginez viitorul orașului meu.
În viitor, peste 50 de ani, adică în anul 2069, eu îmi imaginez că vor fi mașini zburătoare care se vor deplasa foarte repede, vom admira orașul dintr-un balon cu aer cald, cu patru locuri pentru toți din familia mea. Clădirile vor fi vopsite în albastru și galben, precum soarele și cerul. Mi-aș dori să existe roboți care să știe să vorbească și care să-i învete pe copii la teme și la sport.
Eu voi fi farmacist și voi avea niște roboți care mă vor ajuta la împachetat și servit clienții. Telefoanele vor avea un program care să te avertizeze dacă ți-ai uitat un lucru undeva. Orașul va avea mai multe autobuze care vor circula și în oraș pe uscat și în apa Mureșului.
Mi-ar place sa devină realitate toate acestea, dar până atunci eu îmi doresc ca oamenii din orașul meu să fie buni.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron