Despre Arad,județul Arad, Tripon Andra Mădălina, clasa a VI-a

#1
Colegiul Național ,,VasileGoldiș’’Arad
Eleva:Tripon Andra Mădălina
Clasa: a VI-aC
Profesor coordonator: Mihoc Ștefan Marcel

Arad, localitatea mea

Aradul…. Totul a început în jurul secolului X. La început era un oraș modest și micuț dar in viitor v-a fii complet diferit.
În mintea mea, Aradul se va uni cu Timișoara iar numele va rămâne Arad. Totul se va baza pe tehnologia avansată. Până în anul 2050 (în mintea mea) Aradul va deveni capitala României. La fiecare colț de strada vei putea găsi o cofetărie unde poți bea un ceai în zilele friguroase și o limonadă în cele călduroase. Va fi elegant, ca Parisul. Mâncarea va fi bună ca în Italia. Vom avea o plajă cu nisip și o mare albastră ca cristalul ca în Hawaii și bineînțeles că va fi modern ca în America. Școlile se vor renova și hotelurile la fel. O să fie cel mai frumos oraș din lume!
Acum poate nu o să vă vină să credeți faptul că de la un mall, de la niște hoteluri mai săracăcioase și de la numărul scăzut de vizitatori, vom ajunge să avem o grămada de mall-uri, niște hotele de vis și o grămadă de vizitatori lunari iar asta inseamnă ca vom avea o gramada de obiective turistice interesante si un Disneyland dar si un Legoland ca in Germania dar asta nu e tot! După cum spuneam la inceput, totul se va baza pe tehnologie așa că vreau să vă readuc aminte că în anul 1834 Dominicus Heim a fost primul primar al Aradului. Înviitor nu vor mai exista primari! Bineînțeles că va conduce cineva orașul. Va fi un chinez care în fiecare zi la ora 12:00 ne va suna pe ceasurile noastre electronice și inteligente ca să ne spună ce e de știut. Noi, cei din Orașul Arad, vom fi singurii oameni care vor fi conduși de un chinez, ceilalți vor fi conduși de canadieni și indieni!
Deși pare un oraș de vis, nu este! O să fie atât de multe reguli încât vom ceda sub presiune. Cea mai stupid regulă este: ,,Toată lumea trebuie să salute pe toată luma cu Hello’’, o altă regula stupid este aceea de a nu sta mai mult de o oră la un restaurant. Prin: ,,vom ceda sub presiune‘’ mă refer la faptul că vom vrea ca totul să revină cum era in anul 2030.
După cinci ani de zbatere ca totul să revină la normal, am reușit. În caz că nu stiti in anul 2030 cam totul era la fel, in afară de faptul că femeile conduceau Aradul și că nu aveam carti, doar tablete.
Cam asta îmi imaginez că va fi viitorul dar bineinteles ca ar putea fi complet diferit. Poate pana in anul 2050, va veni apocalipsa si vom muri cu toți dar cine stie?!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron