Despre Arad

#1
Viața mea în Arad
Pop Mathea
Clasa a IV-a D
Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” AradOrașul meu este Arad. Eu nu m-am născut aici, dar locuiesc în acest oraș de 10 ani. În tot acest timp am avut destulă vreme pentru a observa frumusețea lui. Clădiri vechi din cărămidă vezi aproape pe fiecare stradă. Nu știu exact de ce anume, dar mie întotdeauna mi-au plăcut aceste clădiri.
Pe lângă clădiri vechi, Aradul are foarte multe lucruri superbe. Acest oraș este străbătut de Mureș. Un lucru ce îmi mai place este că pe malul Mureșului sunt multe restaurante. În timp ce mănânci, te poți uita la valurile agitate lovind malul. Eu trăiesc în cartierul Subcetate, unul dintre cele mai frumoase din oraș, pentru mine. Este un cartier măricel cu foarte multe case. Primăria este un alt loc frumos al orașului. Seara, când aceasta este luminată de felinare, pare că pereții strălucesc. Este cu adevărat frumos.
Aradul are multe licee bune. Unele dintre ele: Moise Nicoară (la care mă voi duce eu), Liceul German, Vasile Goldiș, Pedagogic, Ghiba Birta, etc. Mie îmi plac mult parcurile Aradului. Sunt mari și iarba este foarte verde. Este grozav să stai în parc la apus. Îmi place foarte mult asta. Turnul de apă este foarte interesant. L-am vizitat împreuna cu colegii mei de clasă.
Toate lucrurile acestea fac Aradul un oraș minunat. Îmi place mult și sunt mândră de el din toate punctele de vedere. Mă bucur mult că în acest oraș este casa mea. Le sunt recunoscătoare tuturor oamenilor care au făcut Aradul să arate așa. Este un oras foarte primitor. Cred că viitorul Aradului va fi bun, foarte bun. Fiecare om care locuiește aici a contribuit la transformarea orașului în ceva minunat.
Iubesc acest oraș!


ARAD,
UN ORAȘ FRUMOS!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron