Despre localitatea Arad, județul Arad, Uncruț Andreea, clasa a VII-a

#1
Uncruț Andreea
Clasa a VII
Palatul Copiilor Arad
Prof. Manuela Codrean

Un alt Arad pentru oameni

Eu imi imaginez că Aradul, în viitorul apropiat, va fi mai prosper. Copiii vor fi mai bucuroși deoarece vor putea călări iar astfel vor experimenta lucruri noi. În fiecare săptămână se vor organiza excursii pentru ca oamenii să cunoască bogăția naturii care în fiecare zi ne uimește. În zilele libere, copiii de orice vârste se vor putea bucura de tirolianele atașate prin parcuri. În fiecare vară se vor organiza bătăi cu baloane, cu apă, în parcul din spatele primăriei, iar, astfel,oamenii se vor distra și în același timp se vor putea răcori.
Centrul orașului va fi o zonă pietonală unde se vor organiza târguri, în fiecare lună. Oamenii vor putea asculta muzică clasică și vor degusta mâncăruri tradiționale, naturale. Vor fi organizate concursuri de ciclism, pentru orice vârstă, pe piste nou construite, mari și iluminate noaptea. Va fi construit un turn înalt de unde se poate vedea tot orașul. Vor fi flori în tot orașul și amenzi foarte mari pentru cei ce nu păstrează curățenia.
Palatul Copiilor va avea un sediu unic în țara, iar mii de copii se vor înscrie anual la cercuri. Eu noi voi lipsi în nicio zi.
Acest Arad din viitor va fi tot ce le lipsește oamenilor pentru fericire!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron